Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Asunnon myynti

Sinun kotisi on aina arvokas, oli se pieni tai iso, uusi tai vanha, kerrostalohuoneisto tai hirsitalo. Erilaisten asuntojen myynnissä voi kuitenkin tulla erilaisia tilanteita, kuten taloudellisia kysymyksiä eteen. Me olemme todennäköisesti kohdanneet ne ennenkin ja siksi osaamme auttaa sinua.

Kymmenien vuosien kokemuksella ja yksilöllisellä palvelulla löydämme yhdessä parhaat ratkaisut vastaamaan Sinun tarpeitasi. Paras kiinteistönvälittäjä ei ole se joka lupaa eniten, vaan se jonka lupaukset pitävät.

Asunnon myynti alkaa hinta-arviosta

Kun päätät myydä kotisi, kutsu meidän käymään myytävässä kohteessa, niin annamme asunnostasi hinta-arvion. Hinta-arvio perustuu yleiseen markkinatilanteeseen ja paikan päällä tekemäämme katselmukseen, jossa kartoitamme asuntosi ominaisuuksia.

Asunnon ominaisuuksia ja muita tietoja käymme läpi myös keskustelemalla kanssasi. Käynnin yhteydessä kuuntelemme toiveitasi asunnon myyntiin liittyen ja teemme toimeksiantosopimuksen, jos valitset meidät välittämään kotiasi

Välityspalveluumme sisältyy

hinta-arvio

kohteen valokuvaus

asiakirjat

markkinointi

esittelyt

kaupanteko

Tarjouskauppa

Näin tarjouskauppa toimii

 1. Toimeksiantosopimusta tehtäessä arvioimme asunnon todennäköisen toteutuvan kauppahinnan ja sovimme tavoiteltavan kauppahinnan. Tämän jälkeen asetamme yhdessä lähtöhinnan, joka näkyy asuntoa markkinoitaessa.  Ostajat voivat tehdä tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin.
 2. Kaikki kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua kyseisen myynnissä olevan  tarjouskauppa -asunnon seuraajiksi. Tällöin heille lähetetään tieto sähköpostiin aina, kun kyseisestä asunnosta on tehty uusi tarjous.  Ostajat voi halutessaan seurata samanaikaisesti useampaa tarjous -kaupalla myytävää asuntoa.
 3. Kun kiinnostunut ostaja haluaa tehdä tarjouskauppa-asunnosta tarjouksen, tehdään se aina välittäjämme johdolla kirjallisesti.
 4. Välittäjämme esittelee tehdyn tarjouksen viipymättä myyjälle.
 5. Lähtöhinta ja viimeisin tarjous ovat nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmin tarjouksen tehneet ostajat sekä kohteen seuraajat saavat tiedon aina, kun kohteeseen tulee uusi tarjous. Tällä avoimella tavalla asiakkaamme saavat tietää lähes reaaliajassa onko asunnosta tehty tarjouksia ja minkä suuruisia ne ovat.
 6. Saadessaan tarjouksen myyjä voi joko a) hylätä  b) hyväksyä sen tai c)  tehdä vastatarjouksen.
 7. Kun myyjä on päättänyt hyväksyä tarjouksen, asunnon myynti päättyy. Asunnon myyntiä seuranneet ja tarjouksia aikaisemmin tehneet muut ostajat saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.

Myyjän edut

 1. Enemmän ostajaehdokkaita
  Alhainen lähtöhinta ja tarjousten julkisuus houkuttelevat useampia asiakkaita
 2. Enemmän tarjouksia
  Avoimuus poistaa epäluuloja. Useampi ostaja uskaltautuu jättämään tarjouksensa tai korottamaan vanhaa
 3. Oikea hinta
  Enää ei tarvitse arvuutella, olisiko asunnosta saanut sittenkin enemmän. Ja loppujen lopuksi myyjä päättää aina itse, myykö asunnon.

Ostajan edut

 1. Kiinnostava kohde ei mene sivu suun
  Yhtäkään asuntoa ei myydä huomaamatta.
 2. Todenmukainen näkemys hintatasosta
  Tarjouskauppa kohteiden kaikki tarjoukset ovat avoimesti näkyvillä  Kymen asuntokeskuksen verkkosivuilla.  Halukkaat saavat myös sähköpostiinsa automaattisen viestin uusista tarjouksista.
 3. Markkinahinta
  Arvailu siitä, tuliko tarjottua liikaa vai liian vähän on tarpeetonta,  koska ostaja tietää tarkalleen paljonko muut ovat tarjonneet.