Tietoa meistä

Kymen Asuntokeskus LKV

Kymen Asuntokeskus LKV on palvellut Kotkassa vuodesta 1994 lähtien, ja kokemusta kiinteistönvälitysalalta meillä on jo 1980-luvulta saakka. Olemme alueen vanhin yksityinen kiinteistönvälitysliike. Meiltä saat Kotkan alueen parhaiten tuntevinta, asiantuntevinta ja luotettavinta kiinteistönvälityspalvelua.

Välitysliikkeemme perustettiin palvelemaan paikallisesti, joustavasti ja henkilökohtaisesti, ja toimimme edelleen nämä ominaisuudet vahvasti hallussamme. Näiden vuoksi kokeilumme ketjujen alaisuudessa ovat jääneet suhteellisen lyhyiksi, ja palvelemme jälleen itsenäisenä kiinteistönvälitysyrityksenä.

Asiakkaamme ovat säilyneet vuosikymmenestä toiseen, ja uusia asiakkuuksia on solmittu sekä uusien sukupolvien että kokonaisten sukujen kanssa. Palveluumme luotetaan elämän eri vaiheissa ja erilaisten kohteiden kanssa. Meitä on kehuttu mm. sitkeydestämme, asiantuntijuudestamme, joustavuudestamme ja vahvasta paikallistuntemuksestamme.

Olemme sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa osana Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoa. Vastuuntuntoinen välittäjä tuntee Hyvän Välitystavan ja sitoutuu noudattamaan sitä. Hyvän Välitystavan ohjeen on laatinut Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto. Ohje asunnon ostajalle ja myyjälle löytyy täältä.

Kotien välityksen lisäksi palveluihimme kuuluvat tonttien ja liiketilojen välitys sekä vuokravälitys. Annamme myös arviointilausuntoja. Meillä on kokemusta kaiken kokoisista, vaativimmistakin kohteista, ja tunnemme markkinat, lait sekä tekniikan. Siksi me osaamme auttaa sinua yksilöllisesti asunnon vaihdossa.

Kiinteistönvälityspalvelumme päätoiminta-aluetta on Kotka, Pyhtää, Hamina ja Virolahti, mutta palvelumme ulottuvat muuallekin. Pitkän historiamme aikana olemme solmineet useita yhteistyökumppanuuksia, joiden avulla voimme palvella ympäri Suomea. Jos asut siis vaikkapa Kotkassa ja haluat myydä satojen kilometrien päässä sijaitsevan loma-asuntosi, palvelemme sinua. Asiakkaanamme saat myös etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Jos sinulla on kysymyksiä asunnon ostoon tai myyntiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä. Me olemme ympäri vuorokauden tavoitettavissasi!

- Tänäänkin joku löytää uuden kodin -

markku-merisalo

Markku Merisalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV
044 0214 190
markku.merisalo@kymenasuntokeskus.fi

mika-merisalo

Mika Merisalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kaupanvahvistaja
044 0214 191
mika.merisalo@kymenasuntokeskus.fi